Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρεις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση στείλε μας email στο madfactorygr@gmail.com.

Filter by Topic
All
  • All
  • Γενικές Ερωτήσεις

Χρειάζεσαι Βοήθεια;

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινώνησε μαζί μας στο Live Chat.

Εάν δεν μπορέσουμε να ανταποκριθούμε άμεσα, θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Γενικές Ερωτήσεις

Το φυσικό κατάστημα MadFactory βρίσκεται στην Βαφοπούλου 14, Τ.Κ 54646 Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ντεπω) Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6944857447 - 2314 312665. Είμαστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί όλες τις εργάσιμες ημέρες.
Το MadFactory σας παρέχει εύκολους και ασφαλής τρόπους για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας. Πιο συγκεκριμένα, σας παρέχουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις online αγορές σας με κατάθεση σε τράπεζα, με παραλαβή από το κατάστημα, μέσω αντικαταβολής, με paypal ή / και πληρώνοντας με την πιστωτική / χρεωστική / προ-πληρωμένη κάρτας σας μέσα από το ασφαλές σύστημα της Viva Wallet!
Όλες οι παραγγελίες σας, συμπεριλαμβανομένων των ολοκληρωμένων, ακυρωμένων και αυτών που βρίσκονται σε επεξεργασία, βρίσκονται διαθέσιμες στην σελίδα "Παραγγελίες". Παρακαλούμε σιγουρευτείτε πως έχετε πρώτα συνδεθεί στον MadFactory λογαριασμό σας.
Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος σε μια παραγγελία σας η οποία δεν έχει σταλεί ακόμη με την Courier, παρακαλούμε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με το κατάστημα μας, τηλεφωνικώς ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές.
Όλες οι παραγγελίες μπορούν να ολοκληρωθούν είτε με την χρήση του προσωπικού σας λογαριασμού, είτε ως επισκέπτες. Με την χρήση ενός λογαριασμού, ωστόσο, θα έχετε πρόσβαση τόσο στη λίστα αγαπημένων σας, όσο και σε όλο το ιστορικό των προηγούμενων παραγγελιών σας.
Για να αποθηκεύσετε ένα προϊόν στη λίστα των αγαπημένων σας, παρακαλούμε σιγουρευτείτε αρχικά πως έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό και βρίσκεστε συνδεδεμένοι σε αυτό. Στην συνέχεια, πηγαίνετε σε ένα προϊόν που θέλετε να προσθέσετε στη Wishlist και κάντε κλικ στο εικονίδιο με την "καρδούλα" για να προστεθεί. Η λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα βρίσκεται μέσα στον διαχειριστικό πίνακα του λογαριασμού σας.
Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης σας,πατώντας τον σύνδεσμο ''Ξέχασα τον Κωδικό μου'' ή επικοινωνώντας με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας για να σας βοηθήσουμε. Στην περίπτωση που έχετε ζητήσει να σας σταλθεί νέος κωδικός πρόσβασης αλλά δεν βρίσκετε το email, παρακαλούμε ελέγξτε και στον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).
Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την χρήση της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να το αναφέρετε από την φόρμα επικοινωνίας μας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε από ποια συσκευή επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (υπολογιστή, laptop, κινητό, tablet, PlayStation κ.ο.κ.) καθώς επίσης και τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
Αν το καλάθι σας έχει ξεπεράσει το ποσό των 35.00€ αλλά τα δωρεάν μεταφορικά δεν έχουν εφαρμοστεί, τότε σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας από την σελίδα , είτε μέσα από το ιστορικό παραγγελιών στο λογαριασμό σας, είτε από την αποστολή tracking number που λάβατε στο email σας. Φυσικά για οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στο madfactorygr@gmail.com
Δεν βρίσκεις απάντηση στο ερώτημά σου; Επικοινωνία για Βοήθεια