Τρόποι Πληρωμής

Μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά σου επιλέγοντας να πληρώσεις με τους εξής τρόπους:
  1. Viva WalletΗ μεγαλύτερη ελληνική υπηρεσία χρέωσης πιστωτικών καρτών.
  2. Paypal.  Θα πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό PayPal για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής.  Μάθετε περισσότερα σχετικά με το PayPal, όπως πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, στη διεύθυνση PayPal.com
  3. Αντικαταβολή.  Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καταβάλλεις το χρηματικό ποσό στον εκπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών (ισχύει μόνο για εντός Ελλάδος). 
  4.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Καταθέτεις το χρηματικό ποσό στον παρακάτω διαθέσιμο λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποίησες την παραγγελία. Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψεις ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σου καθώς και τον κωδικό παραγγελίας:
  • ΤΡΑΠΕΖΑ:Τράπεζα Πειραιώς
  • IBAN:GR0501722330005233045109286
  • Δικαιούχος: Εράντζε Δαβίδ

 

Αφού κάνεις την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλεις το αποδεικτικό κατάθεσης είτε με email:
madfactory.gr@gmail.com 

  1. Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους μετά την απαραίτητη έγκριση από το Λογιστήριο
  2. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα (εκτός τράπεζας Πειραιώς), τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

 

  • Πιστοποιητικό SSL

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website σου και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.
Με το  SSL πιστοποιητικό, προστατεύονται τα  προσωπικά δεδομένα των πελατών και διασφαλίζονται όλες οι  online συναλλαγές.