Προσώρησε στο Περιεχόμενο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!

Wish Lists
Cart
0 items

Popular Products

Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200grΒιολογικό-Μαγειρικό-Λάδι-Καρύδας-7elements
  Vendor: 7 Elements

  Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200gr

  €3,36
  €3,95
  €3,36
  Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216ml Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι ΚαρύδαςΤο Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από καρύδες υψηλής ποιότητας και ατμίζεται ελαφρά για να αφαιρεθεί η γεύση και το άρωμα καρύδας. Το μαγειρικό λάδι καρύδας προέρχεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας,...
  €3,36
  €3,95
  €3,36
  Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216mlΒιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από φρέσκιες καρύδες υψηλής ποιότητας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης 200gr
   Vendor: 7 Elements

   Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216ml

   €4,68
   €5,50
   €4,68
   Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216ml Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας To Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από φρέσκιες καρύδες υψηλής ποιότητας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, που του επιτρέπει να διατηρεί όλα του τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα. Είναι πλούσιο σε λιπαρά...
   €4,68
   €5,50
   €4,68
   Βιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100mlΒιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100ml
    Vendor: 7 Elements

    Βιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100ml

    €4,90
    €5,90
    €4,90
    Βιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100ml Το βρώσιμο Βιολογικό Σησαμέλαιο (Sesamun Indicum Seed oil) της 7elements παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Χρησιμοποιείται στην μαγειρική λόγω της ανθεκτικότητας του στις υψηλές θερμοκρασίες και των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων. Αποτελεί παραδοσιακό μαγειρικό λάδι στην ασιατική κουζίνα. Το...
    €4,90
    €5,90
    €4,90
    Cart
    0 items

    Madfactory blog News

    Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!

    by MAD Factory 14 Sep 2023 0 Comments
    Γνωρίστε Την Κορυφαία Εταιρεία Φυτικών Και Αιθέριων Ελαίων Primavera!

    Πως η σοφία της φύσης συνάντησε την καινοτομία και υπόσχεται ένα ταξίδι αισθήσεων σε αυτούς που την επιλέγουν. 

    Αν ποτέ κανείς ξεκινήσει για ένα ταξίδι με προορισμό του, την φθινοπωρινή, μαγευτική Γερμανία και θέλει να γευτεί γεύσεις, να βιώσει παραδόσεις διαφορετικές από τον τόπο του και να  ικανοποιήσει τους γευστικούς του κάλυκες στην Βαυαρία (μιας και πλησιάζει το Oktoberfest), επιβάλλεται να πραγματοποιήσει και μια στάση λίγο ‘’παραδίπλα’’. Σε μια αγροτική περιοχή που ονομάζεται Oberallagau η οποία βρίσκεται στην Βαυαρία. Εκεί θα βρείτε και το Oy-Mittelberg, έναν μικρό οικισμό,  όπου χτυπάει η καρδία των  καινοτόμων  φυτικών & αιθέριων ελαίων «Primavera Life».

    Η Primavera Life, είναι μια εταιρεία Γερμανική και σκοπός της είναι να μυήσει τους ανθρώπους, σε νέους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας. Άλλωστε δεν έχει και άδικο. Καθώς τα βότανα και τα παράγωγα τους είναι ευρέως γνωστά από την αρχαιότητα για τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.

    Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!

    Αν πραγματικά, βρεθείτε προς εκείνα τα μέρη, επιβάλλεται να κάνετε μια στάση στην εταιρεία, καθώς είναι ανοικτή προς το κοινό και δέχεται επισκέπτες στις εγκαταστάσεις της.                                                             

     Η τοποθεσία της επιχείρησης κλέβει την παράσταση και με το που περνάει κανείς το κατώφλι της συνειδητοποιεί ότι πρόκειται να ζήση μια ζωογόνα εμπειρία.

    Ιδρυτές της εταιρείας «Primavera Life» είναι οι Ute Leube & Kurt Ludwig Nübling. Δύο άνθρωποι οι οποίοι χαρακτηρίζονται από όραμα και μεράκι και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αφού 30 χρόνια τώρα η ιδέα τους εξελίσσεται και μεγεθύνεται καθημερινά. Μέσα στα χρόνια αυτά κλείνεται η γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων των φυτών και η ανάγκη για καλυτέρευση της υγείας των ανθρώπων.

    Πρώτος και απαράβατος κανόνας της εταιρίας είναι η βιωσιμότητα των προϊόντων της. Κάθε παραγωγική κίνηση χαρακτηρίζεται από σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον.

    Τα προϊόντα της Primavera είναι όλα τους βιολογικά. Αυτό συμβαίνει διότι έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, βιολογικών καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο. Από την Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, το Νεπάλ, το Περού, την Μπουτάν μέχρι και την Καμπότζη.

    Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!
    Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!

    Από εκεί, ταξιδεύουν μέχρι την Γερμανία όπου πραγματοποιείται η επεξεργασία τους, η δοκιμή και το τελικό στάδιο παραγωγής, όπου από τη στιγμή που συναντούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιηθούν, πακετάρονται και είναι έτοιμα να γυρίσουν τον κόσμο και να σκορπίσουν το αίσθημα της ευεξίας στους ανθρώπους.

    Από την εταιρεία θα βρείτε μια ευρεία γκάμα αιθέριων & φυτικών ελαίων. Τα αιθέρια έλαια της χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγω στην αρωματοθεραπεία αλλά και στην παραγωγή  καλλυντικών. Το ίδιο ισχύει και για τα φυτικά της έλαια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους αλλά και στην δημιουργία άλλων καλλυντικών προϊόντων.

    Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!
    Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!

    Υπόσχεση της αποτελεί η φροντίδα του ανθρώπινου δέρματος αλλά και πνεύματος!

    Η Primavera συμμετέχει σε πολλές δράσεις για την προστασία τους περιβάλλοντος και ενεργεί για την προστασία του εφαρμόζοντας κάποιες αρχές βιωσιμότητας στις συσκευασίες της, όπως:

    1. Τα καφέ και πράσινα γυάλινα μπουκαλάκια της, περιβάλλονται από ένα προστατευτικό στρώμα οικολογικού ‘’βερνικιού’’, το οποίο προστατεύει το προϊόν από τις ακτίνες UV. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται έξτρα συσκευασία.
    2. Χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα βάζα και γυάλινα μπουκάλια, τα οποία μπορούν να ξανά χρησιμοποιηθούν για άλλη χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα.
    3. Καταναλώνουν οικολογικό χαρτί και μελάνια εκτύπωσης σε όποια προϊόντα χρειάζονται συσκευασία. Επίσης, οι εκτυπώσεις πραγματοποιούνται χωρίς χημικά μόνο με οικολογικά μελάνια.

    Όλα αυτά αποτελούν κάποιους από τους λόγους που πρέπει, αν δεν γνωρίζετε ήδη, να μάθετε για την εταιρεία «Primavera Life». Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα της και είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν από τα αγαπημένα σας.

     

    Δείτε όλα τα προϊόντα Primavera Life στο www.madfactory.gr

    Mad Factory Store - Beauty & Wellness! Ανακάλυψε όλες τις Νέες Παραλαβές....
    Prev Post
    Next Post

    Άφησε το Σχόλιο σου...

    Τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση προτού δημοσιευτούν.

    Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σου!

    Το Email αυτό είναι ήδη εγγεγραμμένο

    Shop the look

    Επιλογή

    Είδες Πρόσφατα

    Edit Option
    Έχεις Ερωτήσεις?
    Back In Stock Notification
    this is just a warning
    Login
    Shopping Cart
    0 items