Προσώρησε στο Περιεχόμενο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!

Wish Lists
Cart
0 items

Popular Products

Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200grΒιολογικό-Μαγειρικό-Λάδι-Καρύδας-7elements
    Vendor: 7 Elements

    Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200gr

    €3,36
    €3,95
    €3,36
    Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216ml Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι ΚαρύδαςΤο Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από καρύδες υψηλής ποιότητας και ατμίζεται ελαφρά για να αφαιρεθεί η γεύση και το άρωμα καρύδας. Το μαγειρικό λάδι καρύδας προέρχεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας,...
    €3,36
    €3,95
    €3,36
    Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216mlΒιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από φρέσκιες καρύδες υψηλής ποιότητας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης 200gr
      Vendor: 7 Elements

      Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216ml

      €4,68
      €5,50
      €4,68
      Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 7elements 200gr/216ml Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας To Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από φρέσκιες καρύδες υψηλής ποιότητας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, που του επιτρέπει να διατηρεί όλα του τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα. Είναι πλούσιο σε λιπαρά...
      €4,68
      €5,50
      €4,68
      Βιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100mlΒιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100ml
        Vendor: 7 Elements

        Βιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100ml

        €4,90
        €5,90
        €4,90
        Βιολογικό Σησαμέλαιο 7elements 100ml Το βρώσιμο Βιολογικό Σησαμέλαιο (Sesamun Indicum Seed oil) της 7elements παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Χρησιμοποιείται στην μαγειρική λόγω της ανθεκτικότητας του στις υψηλές θερμοκρασίες και των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων. Αποτελεί παραδοσιακό μαγειρικό λάδι στην ασιατική κουζίνα. Το...
        €4,90
        €5,90
        €4,90
        Cart
        0 items

        Madfactory blog News

        Πως να επιλέξω την καλύτερη κρέμα νυκτός;

        by MAD Factory 14 Sep 2023 0 Comments
        Πως να επιλέξω την καλύτερη κρέμα νυκτός;
        Πώς να επιλέξω την καλύτερη κρέμα Νυκτός; Έχει διαφορά από την κρέμα ημέρας; 
         
        Πολλές φορές αναρωτιόμαστε, εφόσον εφαρμόζουμε μια κρέμα ημέρας, υπάρχει λόγος να χρησιμοποιούμε και κρέμα νυκτός; Και όμως οι δυο αυτοί τύποι κρέμας έχουν διαφορετικό στόχο και δράση.
        Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα μας εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία, επιβαρύνεται από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και από το μακιγιάζ. Οι καλύτερες κρέμες προσώπου αντιγηραντικές ή ενυδατικές πρέπει να περιέχουν συστατικά που στοχεύουν στην προστασία της επιδερμίδας από το επιβλαβές εξωτερικό περιβάλλον και τη διατηρούν λαμπερή και σωστά ενυδατωμένη.
        Η κρέμα νυκτός, υποστηρίζει τη δράση της κρέμας ημέρας και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απορροφάτε σταδιακά από την επιδερμίδα, ώστε να τη θρέφει σε βάθος βελτιώνοντας την όψη της. Εξάλλου η επιδερμίδα απορροφά τα δραστικά συστατικά καλύτερα τη νύχτα από ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας.
        Επίσης, η αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς τη νύχτα, όταν κοιμάσαι. Έτσι, μια καλή κρέμα νυκτός θρέφει και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, αποκαθιστά τα κατεστραμμένα κύτταρα και παρεμποδίζει την περαιτέρω βλάβης στου ιστούς.


        Γιατί είναι απαραίτητη μια καλή κρέμα νυκτός



        Η κρέμα νυκτός λοιπόν είναι αδιαμφισβήτητα απαραίτητη στην καθημερινή μας περιποίηση και φροντίδα αφού :
        1. Ενυδατώνει τις αφυδατωμένες περιοχές του προσώπου μας
        2. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα
        3. Ενισχύει το κολλαγόνο
        4. Μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και κίνησης στο πρόσωπό μας
        5. Aποτρέπει την χαλάρωση του δέρματος
        6. Κάνει το δέρμα μας απαλό
        7. Βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητάς του δέρματος
        8. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και θρέφει την επιδερμίδα


        Πώς να επιλέξω την καλύτερη κρέμα νυκτός


        Πώς όμως θα επιλέξουμε μια καλή κρέμα νυκτός ανάμεσα σε τόσες κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο;
        Αρχικά μια καλή κρέμα νυκτός δε θα πρέπει να έχει δείκτη αντιηλιακής προστασίας. Αντιθέτως θα πρέπει να είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση και βαθιά ανάπλαση όπως η ρετινόλη.
        Επιλέξτε μια κρέμα ελαφριάς μορφής που διυσδύει βαθιά στους πόρους χωρίς να εμποδίζει το δέρμα να αναπνέει. Αποφύγετε κρέμες με βάση τις αλκοόλες ειδικά αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης αποφύγετε κρέμες με αρωματικές ουσίες, αλλεργιογόνα ή πάραμπενς.
        Για να βοηθήσεις την κρέμα να ενεργήσει είναι σημαντικό να έχει πρώτα καθαρίσει σωστά το πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας κάποιο γαλάκτωμα καθαρισμού, που θα αφαιρέσει το μεικ απ και του ρύπους της ημέρας. Το μεικ απ που παραμένει στην επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια την νύκτας φράζει του πόρους, δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει και μπορεί να οδηγήσει σε θαμπή και κουρασμένη όψη το επόμενο πρωί. Καθαρίζοντας σωστά την επιδερμίδα σου πριν τον ύπνο βοηθάς τα ενεργά συστατικά της κρέμας νυκτός να εισχωρήσουν βαθύτερα και συνεπώς να επιδράσουν καλύτερα στην επιδερμίδα .
        Εάν ακόμα ψάχνετε για τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού δοκιμάστε το 3 σε 1 Απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού και Τόνωσης της Cannalab Organics με Αλόη και Πορτοκάλι Σικελίας, το οποίο προσφέρει απαλό καθαρισμό σε βάθος, ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας. Βοηθά στην ανασύσταση του υδρολιπιδικού φίλμ και αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ και τους ρύπους χωρίς να επιβαρύνει τους ιστούς.   




        Μια κρέμα για να ξεφορτωθείτε τις Ρυτίδες και τα Σημάδια Γήρανσης 

        Η ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ της CANNALAB ORGANICS, είναι μια πιστοποιημένη φυτική, αντιγηραντική και συσφικτική κρέμα προσώπου που περιέχει όλα τα απαραίτητα δραστικά συστατικά που θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη που αναμένουμε από μια κρέμα νυκτός. 
        Με πρωτοποριακή σύνθεση απο CBD, έλαιο κάνναβης, ρετινόλη, βούτυρο καριτέ και φυτικών ελαίων ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης ενώ παρέχει αποτελεσματική προστασία απο τις ελεύθερες ρίζες.
        κρεμα-νυκτοσ-με-ρετινολι
        Το CBD (φυσικό συστατικό της κάνναβης) και το έλαιο κάνναβης επιδρούν με τρόπο καταπραϋντικό, αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες, καθώς εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, αντιμετωπίζουν το οξειδωτικό στρες και μειώνουν ορατά τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας.
        Η ρετινόλη έχει την ιδιότητα του να επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, να αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και να διατηρεί το δέρμα λείο, λαμπερό και ενυδατωμένο, μειώνοντας τις ρυτίδες έκφρασης και τις πανάδες.  Δεδομένου των αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων και της ικανότητάς της να διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα καταπολεμά  τις ελεύθερες ρίζες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
        Οι ιδιότητες του βούτυρου καριτέ για την επιδερμίδα του προσώπου είναι τόσο θεραπευτικές όσο και ενυδατικές. Και αυτό καθώς είναι πλούσιο σε κερατίνη, βιταμίνες Α,Ε και F, λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Αναζωογονητικό, καταπραϋντικό και αντιγηραντικό προσφέρει τέλεια ενυδάτωση σε κάθε τύπο δέρματος, χαρίζοντας ελαστικότητα, απολέπιση και αναζωογόνηση ανεξαρτήτως τύπου δέρματος.
        Στην Cannalab Organics με τη βοήθεια της φύσης δημιουργούμε εξαιρετικά βιολογικά φυτικά προϊόντα περιποίησης προσώπου.
        Δοκιμάστε την ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης και σύσφιξης  και αισθανθείτε τη διαφορά!
        Πως να επιλέξω την καλύτερη κρέμα νυκτός;
        Πως να επιλέξω την καλύτερη κρέμα νυκτός; 5
        Πως να επιλέξω την καλύτερη κρέμα νυκτός;

        Mad Factory Store - Beauty & Wellness! Ανακάλυψε όλες τις Νέες Παραλαβές....
        Prev Post
        Next Post

        Άφησε το Σχόλιο σου...

        Τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση προτού δημοσιευτούν.

        Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σου!

        Το Email αυτό είναι ήδη εγγεγραμμένο

        Shop the look

        Επιλογή

        Είδες Πρόσφατα

        Edit Option
        Έχεις Ερωτήσεις?
        Back In Stock Notification
        this is just a warning
        Login
        Shopping Cart
        0 items